Mi a Magyar Érdekvédelmi Egyesület hivatása?

Érdekvédelmi gyűjtőblog

Sokan tudhatják már, hogy létezik egy háttérerő ami minden erejével azon van, hogy a magyar népséget kiirtsák és ők lakhassák ezen Édenkertet amelyen minden igaz magyar él. Sajnos egy részét sikerült nekik megszerezni. Ezt a bukást nevezzük Trianon-nak aminek hallatán felháborodunk. A zsidók, arabok, amerikaiak és Európai Unió összes tagállama azon töri a fejét, hogy hogyan szerezze meg ezt a csodaföldet. Ma már a médiarendszerű agytompítással teszik ezt. Nem kell sokat tenned neked, mindössze csak olvasni egy kicsit mind innen, mint az említett honlapokból és a világ meg fog változni és ismét magyaroké lesz Magyarország!

Testvér- és társoldalaink

ajha.jpg

Kérdésed van? Tedd fel ide:

magyarerdek@indamail.hu

Friss topikok

Hirolvasó

Őszinte haszid vallomás: "A gojok azért vannak, hogy a zsidókat szolgálják"

2011.11.21. 12:30 :: Önellátó

Még mielőtt elkezdünk olvasni a "Magyar érdek" szerkesztői a zöldfülűeket tájékoztatja, hogy a "goj" szó jelentése: nem zsidó; keresztény.

 

Az Izraelben élő nem zsidók életének egyetlen célja, hogy a zsidókat szolgálják – jelentette ki Ovádjá Joszéf rabbi, a több, mint 8 százalékos támogatottsággal bíró szélsőséges Shász párt szellemi vezetője, a szefárd zsidó szekta magas rangú elöljárója.


A gojok egyedül arra születtek, hogy minket, Izrael népét szolgáljanak, enélkül nincs is helyük a világban – mondta a rabbi egy szombat esti prédikációjában. Hallgatósága előtt azzal oldotta fel a tisztátalan vérű alsóbbrendűek puszta létezéséből fakadó, számukra nyilván rendkívűl nyugtalanító ellentmondást, hogy azokat csak azért nem ragadja el azonnal a halál, mert feladatuk van a világban. Ez pedig nem más, mint a választott nép hűséges szolgálata.

Mi szükség van a gojokra? Ők dolgoznak, vetnek és aratnak, míg mi ülünk, mint a nagyurak, és eszünk – foglalta össze sajátos társadalomszervezési elveit a rabbi. A vallási vezető nem először beszélt (talán túlzottan is) őszintén a hászid szekta világszemléletéről. Augusztusban nyilvánosan Isten átkát kérte a palesztinokra és vezetőikre. Igaz, ezt később kénytelen volt visszavonni, és megáldani “Izrael minden békeszerető szomszédját”. Hogy Jószéf rabbi melyik megnyilatkozása volt őszintébb, azt az olvasóra bízzuk…

 

(Forrás: NWO (http://ujvilagrend.wordpress.com))

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarerdek.blog.hu/api/trackback/id/tr293400780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lantos János 2013.06.02. 01:22:38

Teljesen mindegy,hogy egy szónak mi az eredeti jelentése!Az számít,hogy mit értenek rajta!Számtalan ilyen torzulás van.Sokszor érzékelhető a szándékos torzítás.Ezek mind a zavarosság, az egyértelműtlenség azaz kétértelműség,a pontatlanság,a félrevezetés érdekében van be be csorgatva a köztudatba és úgy,hogy aki használja az minden tekintetben menő,nagyszerű,kiváló,divatos,kitünő,király, jófej,tehát követendő legyen.A háttérben az agymosás áll!
süti beállítások módosítása