Mi a Magyar Érdekvédelmi Egyesület hivatása?

Érdekvédelmi gyűjtőblog

Sokan tudhatják már, hogy létezik egy háttérerő ami minden erejével azon van, hogy a magyar népséget kiirtsák és ők lakhassák ezen Édenkertet amelyen minden igaz magyar él. Sajnos egy részét sikerült nekik megszerezni. Ezt a bukást nevezzük Trianon-nak aminek hallatán felháborodunk. A zsidók, arabok, amerikaiak és Európai Unió összes tagállama azon töri a fejét, hogy hogyan szerezze meg ezt a csodaföldet. Ma már a médiarendszerű agytompítással teszik ezt. Nem kell sokat tenned neked, mindössze csak olvasni egy kicsit mind innen, mint az említett honlapokból és a világ meg fog változni és ismét magyaroké lesz Magyarország!

Testvér- és társoldalaink

ajha.jpg

Kérdésed van? Tedd fel ide:

magyarerdek@indamail.hu

Friss topikok

Hirolvasó

Magyarország háborúba megy?

2011.12.16. 18:57 :: Önellátó

2011. december 5-én, a magyar kormány döntést hozott egy olyan nyilvántartó rendszer felállításáról, amely a hadra fogható, 18 és 40 év közötti férfiak, sorozáshoz és behíváshoz szükséges adatait tartalmazza. A honvédelmi miniszter által javasolt rendelet szerint, azonnali hatállyal be lehet hívni a nyilvántartásban szereplő férfiakat, amennyiben az országgyűlés indokoltnak tartja.

Ez volna a hír, lessünk be a kulisszák mögé!

Magyarországon a második világháború végétől volt kötelező sorkatonai szolgálat; kezdetben a háborús fenyegetettségre hivatkozva, majd a hagyományokra, majd a kultúrára. A kötelező sorkatonai szolgálatot 2004 novemberében szüntették meg. 2011. december 5-én a kormány újabb döntést hozott: elindult a folyamat a kötelező sorkatonai szolgálat visszaállítására.

A rendelet életbelépésével egyidejűleg, elkezdődött a megfelelő katonai szervek felkészítése a hadköteles férfiak azonnali behívására.

Indokolatlanul semmi nem történik, kiváltképp nem kormányszinten, tehát érdemes elgondolkodnunk azon, hogy mi lehet mindennek a hátterében. Miért fontos ez? Miért épp most? Miért ilyen gyorsan?

Mire lehet felhasználni egy hadsereget? Elsőre azt mondhatjuk erre, hogy háborúra, külső ellenség ellen; belső zavargások megfékezésére; bizonyos munkák elvégzésére; vagy katasztrófák utáni mentesítésre. Valójában a kérdés ilyetén feltevése nem eléggé pontos, ha precízek akarunk lenni, így kell megfogalmaznunk: mire lehet felhasználni egy kényszerbesorozott, amatőr, katonailag felkészületlen, harcolni nem akaró, ölni nem akaró, gyengén felszerelt, egyenruhás civilekből álló „hadsereget”? Ha így tesszük fel a kérdést, a külső ellenség elleni háború lehetősége azonnal kiesik.

Nézzük a többi lehetőséget!

Belső zavargások megfékezése: az országban magasra csapnak az indulatok, de Kelet-Európa nem Dél-Amerika, a népet ezen a vidéken másképp nevelték, komoly belső zavargásokra a közeljövőben nem kell számítani. Az IMF szoruló vasmarka, a kilátásba helyezett állami csőd miatt polgári engedetlenségi mozgalmaktól tart a kormány?

Bizonyos munkák elvégzése: ez egy érdekes pont, hiszen hajdanán a kényszer-besorozott katonák nagyon sokféle munkát végeztek, kezdve a betakarítástól az építkezésekig, méghozzá ingyen. Ha ekkora mennyiségű ingyen-munkaerőre van szüksége a kormánynak, akkor komolyan készülhet egy esetleges csődre, amikor is nem lesz mivel és nem lesz kit megfizetni az állami szintű építőmunkák terén.

Katasztrófa elhárítás: milyen katasztrófa eshet meg Európa szívében, amely ilyen fokú mozgósítást igényelne? Errefelé nincsenek aktív vulkánok, törésvonalak, nincs tsunami, veszélyes járványok. Hacsak nem a rejtélyes Nibiru bolygó jövő év végére jósolt eljövetelétől félnek a döntéshozók, ennek a pontnak nincs reális alapja.

A háború külső ellenség ellen egy vicc, és nem csak azért, mert nincs meg hozzá a háttér és az ütőerő, hanem azért is, mert ugyan ki ellen kellene háborút viselni? Egy háború minden esetben a döntéshozók kizárólagos felelőssége és hibája, melynek következményei kizárólag a lakosságot terhelik.

Csodálatos lenne, ha egyszer a főtitkárok, királyok és miniszterek lennének azok, akik ott rohannak a csatatéren, akiknek leamputálják a lábát egy repesz miatt, akiknek keze-lába remeg a légnyomás miatt, akik meghalnak egy eltévedt lövedéktől vagy elevenen elégnek a napalm poklában.

Örvendetes lenne, ha egyszer egy államfőt tüntetnének ki bátorságért, miután levágták a lábát, egy minisztert neveznének hazafinak, miután huszonévesen vén trotty lett, és egy király sírjára helyeznének hősi koszorút. Ha ez megtörténne, akkor ezek az emberek végre megtudnák, hogy a háború köré szőtt hősi eposz a hazafiságról, a férfiasságról és a bátorságról, mennyit ér valójában.

Ma már sokan nem értik, miért tartják Cassius Clay-t (Muhammad Ali) a huszadik század sportolójának. Boksz pályafutása és egyénisége csak másodlagos okok, a lényeg a társadalmi szerepvállalása. 1967-ben megtagadta a katonai szolgálatot, megtagadta, hogy elutazzon Vietnámba, és ott halálos bűnöket kövessen el olyan emberek ellen, akiket sose látott. Öt év börtön sem rendítette meg. Ő valóban hazafi volt, valóban hős és valóban bátor.

2011. december 5-én Magyarország kormánya új rendeletet fogadott el. Ismét lesz kötelező sorkatonai szolgálat. Az előkészítő lépések ezekben a percekben is folynak.

Egy eladósodott világ eladósodott országainak tagdíjaiból egy nemzetközi társaság kölcsönöket nyújt az egész eladósodott világnak. Ez a Nemzetközi Valutaalap, az IMF. Az IMF valamennyi tagországa el van adósodva, mégis kölcsönöket folyósít, és mégis államokat fenyeget azzal, hogy csődbe viszi őket, miközben elsősorban saját magát kellene csődbe vinnie. Ez egy színház.

 

Az IMF nem ellensége Magyarországnak. A média nem a valóság. A mélyben kiterjedt projektek futnak, melyekből a felszínen nem látni semmit, mert eltakarják azokat a hamis magyarázatok, a hamis ellenségképek, és a mesterségesen korbácsolt indulatok. A világot megrázó gazdasági válság a globalizációnak nevezett mozgalom legújabb vívmánya. A cél egyetlen kormány, egyetlen törvénykönyv, egyetlen vallás, egyetlen rendszer mindenki felett. A mesterséges válságból a rabszolgatartó nyújt segítő kezet, melyet megragadva a népek fellélegeznek… néhány röpke pillanatra.

A kötelező sorkatonai szolgálat lehetőségének visszaállítása arra utal, hogy a kulisszák mögött már meghozták a döntést Magyarországgal kapcsolatban.

(Forrás: www.brookskiado.hu illetve www.komlomedia.worldpress.com )

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarerdek.blog.hu/api/trackback/id/tr603469237

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jézuska és Télapó 2011.12.23. 17:30:37

... igaz történet nyomán ... írta: Gáspári Marianna  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

könyvesbolt 2011.12.17. 11:34:53

Szia!

A cikk kitűnő, de a forrás nem pontos. A valódi forrás: brookskiado.hu/content/magyarorszag-haboruba-megy

Ez pedig egy Julius Andan hírelemzés nevű sorozat egyik tagja. Az összes korábbi elemzés fent van a fenti oldalon:
brookskiado.hu/andan_hirelemzes

Kérlek, hogy módosítsd!
Köszönöm! :)
süti beállítások módosítása