Mi a Magyar Érdekvédelmi Egyesület hivatása?

Érdekvédelmi gyűjtőblog

Sokan tudhatják már, hogy létezik egy háttérerő ami minden erejével azon van, hogy a magyar népséget kiirtsák és ők lakhassák ezen Édenkertet amelyen minden igaz magyar él. Sajnos egy részét sikerült nekik megszerezni. Ezt a bukást nevezzük Trianon-nak aminek hallatán felháborodunk. A zsidók, arabok, amerikaiak és Európai Unió összes tagállama azon töri a fejét, hogy hogyan szerezze meg ezt a csodaföldet. Ma már a médiarendszerű agytompítással teszik ezt. Nem kell sokat tenned neked, mindössze csak olvasni egy kicsit mind innen, mint az említett honlapokból és a világ meg fog változni és ismét magyaroké lesz Magyarország!

Testvér- és társoldalaink

ajha.jpg

Kérdésed van? Tedd fel ide:

magyarerdek@indamail.hu

Friss topikok

Hirolvasó

Háborúra készül a világ

2011.12.16. 12:46 :: Önellátó

Egy katona írása:

"1.: MTV1-en  a híradóban mutatták a metró vonalak atombiztos voltát. 48000 ember fér el benne és a generátorok 6 hónapig bírják.....


2.: A Margitsziget  alatti atombiztos óvóhelyet rendbe hozták, ahol a parlamenti vezetőink, és a vezérkar számára vezetési pontot újítottak fel.


3.: A Gellért-hegynek támaszkodó Országos Légvédelmi Parancsnokság 40 m. mélyen lévő bunkerrendszerének kábeleit kicserélték. A készletek feltöltése megkezdődött.


4.: Az MTV 1-en a híradóban bemutatták, a Csepeli lakótelep alatt titokban húzódó  bunkermúzeumot, melyet megnyitottak a nagyközönség színe előtt.....

5.: A Semmelweis Orvostudományi Egyetem 20000 db ( Húszezer! )  gázmaszkot, és vegyvédelmi öltözetet rendelt, amelyeket le is szállítottak annak rendje és módja szerint.


6.: A  DEMOKRATA   magazinban  5 héttel ezelőtt egy argentín kisfiú neplóját közölték le  a több hónapos zavargásokról,  amely Buenos Aires városát pokollá változtatta miután az IMF leminősítette őket, és kitört a lázongó pokol..A város halálos csapdává változott, halottak az utcán s.t.b. Miképpen tud az okos ember vidékre lehúzódni, ahol még önellátásra be lehet rendezkedni...


7.: Könyvek jelennek meg az önellátó családi gazdaságokról, a TÚLÉLÉS TITKA címmel....


8.: A BARIKÁD hetilap leírja a 3 héttel ezelőtti számban, hogy miképpen védhetjük meg magunkat?
Svájcban 274000 atombiztos óvóhely van, és itthon is egyre több cég él abból, hogy ilyen óvóhelyeket építenek a családi házak pincéiből nyíló kazamatának végébe, és pánik-szobákat alakítanak ki a lakásokban.


9.: ANGELA  MERKEL  azt mondja, hogy " Európában senki ne gondolja, hogy nem lesz háború a közeli jövőben.


10.: Anglia 6 napja bejelentette, hogy megvédi országát, és annak határait. Megkezdte a felkészülést a harcra.


11.: A mozgósítás, és az összeírás már nyíltan zajlik  itthon is. Erről most itt nem beszélnék.


12.: A tartalékos tiszteknek és a mozgósító szolgálatnak kötelező a hajukat lenyírva a behívási-kiértesítési protokollnak megfelelően - magukat azonnal elfogadhatónak és fizikailag  szinten-tartani!


13.: körülbelül 10 napja volt, hogy országos riadópróbát tartottak Budapesten óriásit szirénázva
.

14.: Kiküldték a tartalékos-mozgósítási behívót a tartalékos állományú magyar NATO katonáknak  IS "
stb..." 

+1: Orbán mai felszólalásában szintén jelezte, hogy az elkövetkező esztendőben nem csupán esernyőre, de viharkabátra is szükségünk lesz..."

(Forrás: www.turultaltos.hu )

Mi egyszer beszéltünk egy katonával aki a NATO-ba van besorozva. Eléggé hihető dolgokat mondott és azóta hiszünk a katonák szavainak. Jobban vannak tájékozódva a világban történő politikai, katonai ügyekről mint bármilyen más újságiró/publicista, ők látják, hogy mi folyik a háttérben. Higyjünk neki és készüljünk fel egy esetleges háborúra. Gyűjtsünk be élelmiszertartalékokat, lehetőleg költözzünk falura/tanyára. Folytassunk önellátást.
Jobb félni, mint megilyedni! Ezzel azt próbáltuk mondani, hogy lehet hogy sok lesz az a 2 heti vagy 1 havi élelmiszertartalék, de elfog fogyni akkor is, ha nem lesz háború, viszont ha háború lesz akkor lesz mihez hozzányúlni.
Persze nem szeretnénk senkit sem megilyeszteni, csak tájékoztatásképpen jelent meg oldalunkon.

 

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarerdek.blog.hu/api/trackback/id/tr203468391

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jézuska és Télapó 2011.12.23. 17:30:38

... igaz történet nyomán ... írta: Gáspári Marianna  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Légiós903 2011.12.17. 14:03:14

Jó az írás!

(megj: a megijedni, az pontos jé...)
süti beállítások módosítása