Mi a Magyar Érdekvédelmi Egyesület hivatása?

Érdekvédelmi gyűjtőblog

Sokan tudhatják már, hogy létezik egy háttérerő ami minden erejével azon van, hogy a magyar népséget kiirtsák és ők lakhassák ezen Édenkertet amelyen minden igaz magyar él. Sajnos egy részét sikerült nekik megszerezni. Ezt a bukást nevezzük Trianon-nak aminek hallatán felháborodunk. A zsidók, arabok, amerikaiak és Európai Unió összes tagállama azon töri a fejét, hogy hogyan szerezze meg ezt a csodaföldet. Ma már a médiarendszerű agytompítással teszik ezt. Nem kell sokat tenned neked, mindössze csak olvasni egy kicsit mind innen, mint az említett honlapokból és a világ meg fog változni és ismét magyaroké lesz Magyarország!

Testvér- és társoldalaink

ajha.jpg

Kérdésed van? Tedd fel ide:

magyarerdek@indamail.hu

Friss topikok

Hirolvasó

Ismét a H1N1

2012.02.23. 19:26 :: Önellátó

Ismét elkezdődött a szokásos védőoltási kampány és hisztériakeltés. Mindenképpen kerüld el az ilyen káros oltásokat. Hogy miért? Ebből a videóból megtudhatod. Figyelmeztesd családtagjaidat és hozzátartozóidat is!

 

A védőoltásokat is bizonyos érdekkörök az emberi lakosság számának a befolyásolására, sokszor meddővé tételére igyekszik felhasználni.

 

Tavaly a H1N1 pánikkeltése miatt oltatták be az embereket. Sajnos meg is lett neki a következménye, mivel sokan bele haltak. Főleg az idősek és gyenge szervezetűek közül.

 

Itt egy kis cikkgyűjtemény azokról a beszámolókról, amelyeket olvasóink küldtek be a H1N1 oltás következményeinek a megfigyeléseiről. Volt olyan beszámoló, amely arról szólt, hogy a nyugdíjas otthonban lakó öregeknek a fele meghalt, miután megkapták a "védőoltást".

 

H1N1 káros hatásai

 

Kampány a járványnak

 

Két éve béna az oltást kapott nő

 

Ha elkapnál még is valami betegséget, akkor inkább a vegyszeres oltások helyett a szaunát válaszd!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarerdek.blog.hu/api/trackback/id/tr474187883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása