Mi a Magyar Érdekvédelmi Egyesület hivatása?

Érdekvédelmi gyűjtőblog

Sokan tudhatják már, hogy létezik egy háttérerő ami minden erejével azon van, hogy a magyar népséget kiirtsák és ők lakhassák ezen Édenkertet amelyen minden igaz magyar él. Sajnos egy részét sikerült nekik megszerezni. Ezt a bukást nevezzük Trianon-nak aminek hallatán felháborodunk. A zsidók, arabok, amerikaiak és Európai Unió összes tagállama azon töri a fejét, hogy hogyan szerezze meg ezt a csodaföldet. Ma már a médiarendszerű agytompítással teszik ezt. Nem kell sokat tenned neked, mindössze csak olvasni egy kicsit mind innen, mint az említett honlapokból és a világ meg fog változni és ismét magyaroké lesz Magyarország!

Testvér- és társoldalaink

ajha.jpg

Kérdésed van? Tedd fel ide:

magyarerdek@indamail.hu

Friss topikok

Hirolvasó

Észrevetted már, hogy milyen világban élsz?

2011.12.01. 17:02 :: Önellátó

 

Tudtad, hogy az egész gazdasági válságot a bankok szándékosan és tudatosan hozzák létre? Tudtad, hogy az inflációt is ők teremtik, amely során az emberek munkájának a gyümölcse elértéktelenedik? Tudtad, hogy amikor a legnagyobb szegénység van a nép között, akkor a pénzintézetek a leghatalmasabb profitra tesznek szert?

 

Tudtad, hogy a média manipulálja az embereket? Tudtad, hogy a műsorok, filmek példát mutatnak nektek és a gyerekeiteknek? Példát mutatnak erkölcstelenségből, pénzimádatból, lopásból, rablásból, gyilkosságból, emberek megkínzásából. Kinek szórakozás ez? Tudtad, hogy a gyermekmesékben a főhős sokszor hasonlít inkább a fő gonoszra, mint sem egy jó karakterre? Tudtad, hogy a mesék arról szólnak, hogy a szereplők egymást kínozzák és szenvedtetik? Szerinted milyen hatással vannak az ilyenek a gyerekeidre? Tudtad, hogy a média viselkedési mintákat tanít neked és manipuláló gondolatokat ültet el benned a műsorain keresztül? Kevés az igazság a TV-ben!

 

Tudtad, hogy a magyar lakosságot a bankok a médiumok felhasználásával adósították el? 20 reklámból 21 azt hipnotizálta beléd, hogy vegyél fel hitelt! Köszönjük Emese! Így manipulálják az embereket a TV-n keresztül!

 

Tudtad, hogy az áruházláncok beengedése hazánkba a nemzet legalizált kifosztásáról és a magyar gazdaság, termelők tönkretételéről és az önellátó ország felszámolásáról szól? Tudtad, hogy az általuk forgalmazott élelmiszerekben mérgező színezék, adalék, tartósítószer, vegyszer található? Tudtad, hogy olyan ételeket forgalmaznak és etetnek velünk, amelyek rákot, elhízást, betegséget, halált okoznak hosszú távon? Tudtad, hogy ugyan ez igaz a gyorséttermekre is? Tudtad, hogy mindez a gyógyszeripar számára nagy üzlet, mert így majd lesz vásárlóréteg a gyógyszereikre, amelyek nem gyógyítanak meg, csak elnyújtják a betegséget addig, amíg van pénzed? Legyél önellátóvá, termeld meg a szükséges jó terményeket, arra az esetre, ha bezárnak a szuper”marketek!

 

Tudtad, hogy az iskolákban és a médiumokban egy meghamisított történelmet terjesztenek a magyarságról láthatatlan erők, akik a pénzeiken keresztül mindenütt ott vannak? Tudtad, hogy több ezer éves kultúránk van? Tudtad, hogy előbb voltunk keresztények, minthogy más európai országok létre jöttek volna? Tudtad, hogy az egyik legősibb nyelvet beszéljük a Földön, és régebbi írásbeliségünk van, mint a görögöknek? Tudtad, hogy a Hun egyenlő a Magyarral? Ismerős az az ország, amelyet úgy hívnak, hogy HUNgary? Mi van az olimpikonjaink hátára írva? Miért hazudják el a Hun – Magyar folytonosságot az Álnemzeti Akadémián? Tudatos népbutítás!

 

Tudtad, hogy a demokrácia az oszd meg és uralkodj elvéről szól? Tudtad, hogy minden párt mögött ugyan az a pénzérdekeltségű embercsoport áll, bármelyikre is gondoljál most? Tudtad, hogy így bárki nyeri is a választást, ugyan azok vezetik meg a magyarokat? Tudtad, hogy a nemzetinek hitt pártokat sem magyarok vezetik a legfelsőbb vezetésben? Tudtad, hogy minden párt egy bábpárt? Tudtad, hogy a háború művészete a megtévesztésről szól? Tudtad, hogy a demokrácia is a megtévesztésre épül? Melyik cég a sikeresebb? Amit hárman vezetnek háromfelé, vagy egy vezető vezeti egy határozott, kigondolt, építő jellegű irányba. EGYségben van az erő, nem pártokban!

 

Tudtad, hogy tudományosan bebizonyították már azt, hogy létezik egy magasabb tudat, amit hívhatunk, Teremtőnek vagy Istennek? Tudtad, hogy szándékosan nem közlik le ezeket az adatokat, mert egy hitetlen nép erkölcstelenebb, mint egy hívő, így könnyebben tehető szolgává az állatiasságán keresztül? Tudtad, hogy a pénzvilág rabszolgája vagy? Tudtad, hogy itt találsz egy filmet bizonyítékul arra, hogy létezik Isten: www.myspace.com/video/vid/62885661

 

Tudtad, hogy érdemes elgondolkoznod a fentebb leírtakon? Tudtad, hogy a szemed azért van, hogy ne csak nézzed a Való Világot, hanem lássad, hogy miért Haló a Világ? Valakik pedig jól profitálnak az emberek szenvedéseiből!

 

Terjeszd ezeket az adatokat minden ismerősödnek, rokonodnak! Az igazság szabaddá tesz a rabszolgatartóktól! Ha maradt még a mesterségesen létrehozott válság miatt 20 ezer forintod, akkor nyomtattasd ki ezt a lapot és szórazsd szét a környező településeken! Tudtad?H1N1 a média által létrehozott hisztéria volt, higany alapú mérgező oltással!

 

Itt találod ezekben a témákban a számtalan felvilágosító videót: http://vimeo.com/user5192907/videos

 

(Forrás: Magyar királyi hirlap szórólapja ( http://mkh.valosag.net )

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarerdek.blog.hu/api/trackback/id/tr923429413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása