Mi a Magyar Érdekvédelmi Egyesület hivatása?

Érdekvédelmi gyűjtőblog

Sokan tudhatják már, hogy létezik egy háttérerő ami minden erejével azon van, hogy a magyar népséget kiirtsák és ők lakhassák ezen Édenkertet amelyen minden igaz magyar él. Sajnos egy részét sikerült nekik megszerezni. Ezt a bukást nevezzük Trianon-nak aminek hallatán felháborodunk. A zsidók, arabok, amerikaiak és Európai Unió összes tagállama azon töri a fejét, hogy hogyan szerezze meg ezt a csodaföldet. Ma már a médiarendszerű agytompítással teszik ezt. Nem kell sokat tenned neked, mindössze csak olvasni egy kicsit mind innen, mint az említett honlapokból és a világ meg fog változni és ismét magyaroké lesz Magyarország!

Testvér- és társoldalaink

ajha.jpg

Kérdésed van? Tedd fel ide:

magyarerdek@indamail.hu

Friss topikok

Hirolvasó

Épülnek már a lakóparkok

2012.03.02. 13:26 :: Önellátó

Izraeli érdekeltségű cég, miért vagy kikért akar Magyarországon lakóparkokat építeni?

Érdekes szóbeszédre figyeltem fel a mai nap, ami igazából nekem nem is lenne nagy újdonság.
Történt ugyanis hogy az elmúlt év Őszén, Törökbálinton a Tükörhegy alatt újabb áskálódásokba estek, amit annak rendje és módja szerint fémkerítés elemek követtek, nagyszerű Gardenville-es táblákkal.


A mai nap hallott rémhír pedig az, hogy 4000 kis zsiráf költözne ide. Szeretem én az állatokat, de ez kicsit táj idegen lenne. Éreztem, hogy nem nekünk fogják osztogatni cigány-kölcsönnel, de ez a bűvös 4ezres szám kiverte a biztit. Kis kutatás a neten, aztán Gardenville-ből hamarosan ki se tudom mondani Shiku & Binui LTD lett Tel-Avivi székhellyel, ezen sem lepődtem meg. A fantasztikus oldalukon ( en.shikunbinui.co.il) a kis zsiráfok már le is tudják foglalózni a kiszemelt apartmant ami még meg sem épült. Érteeed? De nem csak kis országunk van az opciókban hanem a lengyelek, csehek, slotákok, és persze a derék németek is, ismerős a lista 2007-ből?
Most úgy érzem magam mint Dobó István az Egri csillagok című filmben, amikor a török támadta a várat, de még túl messze voltak a magyar ágyúk hatótávjától „gyertek csak, gyertek”. Demokratikus módon leszek tartva a karámban az biztos.

Cél települések: Budaörs – Kamaraerdő, Törökbálint - Tükörhegy, Üröm

Ez még csak egy cég, ki tudja mennyi ilyen dögevő van.

Forrás: Posta Imre blogja: www.postaimre.net

Kövessen minket Facebookon is!
Katt ide: Magyarok Érdekvédelmi Egyesülete 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarerdek.blog.hu/api/trackback/id/tr94284431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása