Mi a Magyar Érdekvédelmi Egyesület hivatása?

Érdekvédelmi gyűjtőblog

Sokan tudhatják már, hogy létezik egy háttérerő ami minden erejével azon van, hogy a magyar népséget kiirtsák és ők lakhassák ezen Édenkertet amelyen minden igaz magyar él. Sajnos egy részét sikerült nekik megszerezni. Ezt a bukást nevezzük Trianon-nak aminek hallatán felháborodunk. A zsidók, arabok, amerikaiak és Európai Unió összes tagállama azon töri a fejét, hogy hogyan szerezze meg ezt a csodaföldet. Ma már a médiarendszerű agytompítással teszik ezt. Nem kell sokat tenned neked, mindössze csak olvasni egy kicsit mind innen, mint az említett honlapokból és a világ meg fog változni és ismét magyaroké lesz Magyarország!

Testvér- és társoldalaink

ajha.jpg

Kérdésed van? Tedd fel ide:

magyarerdek@indamail.hu

Friss topikok

Hirolvasó

Az áruló Jobbik

2012.03.04. 16:49 :: Önellátó

A Nemzeti Értékelvű Párt elnöke, akit a Jobbikból dobtak ki azért, mert túl hazafi volt és konzervatív, ezt a cikket írta:

"Köztudott, hogy önök minden kommunikációjukban azt hírdetik, hogy ki kell lépni az Európai Unióból, erről szólt Vona Gábor és Morvai Krisztina több fórumon is, és a médiákban is elhangzott nyilatkozataik is erről szólnak.

Murányi és Novák zászlót éget

Önök a "mega" rendezvényükön nagy csinnadrattával még az Euróapi Uniós zászlót is elégették!


A minap arról kaptunk értesítést, hogy az önök OVB delegáltja leszavazta az Európai Unióból való kilépésre vonatkozó aláíróívek hitelesítését.



Idéznék a népszavazást kezdeményezőjétől néhány sort:


"Amint a  videón láthatjátok, hallhatjátok, itt nem jogi, hanem politikai döntés történt.

Végtelenül sajnálatos, hogy idáig jutottunk. Nem az a baj, hogy jogilag érvelni képtelen emberek állnak le vitázni, hanem az, hogy nem is értik, amiről beszélnek.

És még egy dolog sajnálatos: az OVB egyhangúan határozott az elutasításról. Van egy párt Magyarországon, amelyik EU-ellenesnek, radikálisnak mondja magát. Ez a Jobbik.

Ma egyértelművé vált: egy dolog beszélni a magyar érdekek védelméről, és egy egészen más dolog tenni is érte.

A Jobbik csak beszélni tud, tenni nem!

Persze, ez nem váratlan, mert a pártrendszer természetes következménye.

Olvass tovább: http://halaszjozsef.webnode.hu/blog/"


Azért is állunk értetlenül és csalódottan a Jobbik hazafiasnak egyáltalán nem nevezhető tettei és tevékenysége előtt, mert ezek szöges ellentétben állnak az Európai Unió megítélésével kapcsolatban.
Egy dolog populizmus miatt zászlót égetni, mert ez aktuálisan a "jól hangzik" "radikális" politika része - és egy teljesen más dolog tenni is az ellen, ami ellen beszélünk.
Persze jól tudjuk azt is, hogy jobbikos képviselők ott ülnek az Európai Unió parlamentjének padsoraiban.

Önmagában csak ezért is furcsáljuk a Jobbik tevékenységét, mert önök a saját munkehelyének, "kenyéradó gazdáinak" zászlaját égetik el, beszélnek ellene - amikor köztudott, hogy önök közültöbben onnan kapják a pénzüket.
Szorgalmasan be is lépkednek különböző, európainak kikiáltott pártokba, mint pl. Morvai Krisztina esetében is történt. Igaz, hogy az is egy kicsit bal horogra sikeredett, mert "véletlenül" Jan Slota és Sesej vajda is oda lépett be, róluk pedig köztudott, hogy magyargyűlölők.
Az is igaz, hogy "nagy tagadások" közepette Morvai Krisztina kilépett onnan. 
Már önmagában az is furcsa, hogy miért kellett neki kilépni onnan, ha a tagja sem volt annak a pártformációnak?

Több kérdés is felmerült bennünk ezzel az újabb üggyel kapcsolatban, amit megosztanék önökkel:
a Jobbik látszólagos E.U. ellenessége és Magyarország Európai Unióból való kilépést látszólagosan legjobban szorgalmazók kapcsán, ill. azok fő szószólóival, vagy legalábbis ennek a színháznak a rendezőivel, ill. azzal az oldallal, amit  önök előszeretettel saját maguknak vindikálva "magyar nemzeti oldalnak" neveznek, természetesen ezt a "MANO" jelzőt csak és kizárólag a Jobbikra értve.


Az önök pártja, a Jobbik tulajdonképpen mit akar, vagy mit szeretne csinálni az Európai Unióban?
Az már mindenki számára világossá vált, hogy onnan kilépni nem akarnak, zászlóégetés ide, vagy oda...

Mikor jön el az az idő, amikor önök nyílt lapokkal kezdenek el játszani, és nem csak a saját szavazóikat és az embereiket vezetik félre a kommunikációjukkal?
Persze tudjuk, hogy önök mindent felvállalnak, ami önöknek "jól hangzik", és éppen segít politikai mélypontjukon, amely talán egy fél százalékot lendíthet a megítélésükön - igaz az önök számára nincs tartalom mögötte, önöknek csak a hangzás a lényeg.

Miért van az, hogy a jobbik ugyanúgy kettős játékot üz, és kettős mércét alkalmaz szinte mindenben, úgy az Európai Unióra vonatkozóan, mint a többi hazafias szervezettel szemben, mint az önök állítólagos liberális ellenfelei?
A Jobbik sem különb náluk, vagy még talán náluk is rosszabb, ki tudja....
Miért van az, hogy a prominenseik másról beszélnek a médiában, és mást tesznek a gyakorlatban, és teljesen mást képviselnek?

A mostani példa is ennek a kettős játéknak a tiszteletreméltó bizonyítéka.
Elégetik az E.U.-s zászlót, és sorozatosan kampányolnak az E.U.-ból való kilépés mellett, majd valaki bead egy sor aláírásgyűjtő ívet az Európai Unióból való kilépésre vonatkozóan, és önök azt természetesen leszavazzák az OVB-ben.
Tudják az a furcsa az egészben, hogy az önök jobbikos OVB tagja akár tartózkodhatott is volna, vagy nemmel is szavazhatott volna, akkor is leszavazta volna az OVB; ergo nem volt szükség az önök jobbikos OVB tagjának a támogató szavazatára. Talán még a tartózkodásra is lusta volt, vagy nem egyeztetett netán a vezetéssel?
Talán túl hirtelen kellett dönteni, és ez lett az eredmény?
Nevetséges - kutyakomédia, de azokból is az a fajta, amelyben sakálok és hiénák tépik szét az embert.
Először nem tudtuk, hogy sírjunk, vagy nevessünk magukon, de végülis egyszerre mindkettő mellett döntöttünk - azonban nem a nevetéstől sírunk, hanem a sírástól nevetünk.

Ezek után már csak egy kérdés maradt:

Kit vagy mit képvisel egyáltalán a Jobbik?"

Forrás: Nemzeti Értékelvű Párt: www.nep-part.hu

Ezek után valóban feltehetjük a kérdést, hogy a Jobbik nemzeti párt vagy csak állnemzeti, aki a globalizmusnak dolgozik?

Kövessen minket Facebookon is!
Katt ide: Magyarok Érdekvédelmi Egyesülete 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarerdek.blog.hu/api/trackback/id/tr34288427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.O.S. 2012.03.06. 18:08:46

Ez az egész, az első percben megbukott hazugság, mert a Jobbik delegáltja nem is volt jelen a videó tanúsága szerint.
Igen gyenge próbálkozás volt!

2012.03.12. 17:14:09

Ez a videó semmit nem bizonyít, nem támasztja alá a leírtakat, pusztán direkt módon félremagyarázza azt. Egyszerű formalitásról van szó az OVB leszavazta a jobbik javaslatát ennyi.
süti beállítások módosítása