Mi a Magyar Érdekvédelmi Egyesület hivatása?

Érdekvédelmi gyűjtőblog

Sokan tudhatják már, hogy létezik egy háttérerő ami minden erejével azon van, hogy a magyar népséget kiirtsák és ők lakhassák ezen Édenkertet amelyen minden igaz magyar él. Sajnos egy részét sikerült nekik megszerezni. Ezt a bukást nevezzük Trianon-nak aminek hallatán felháborodunk. A zsidók, arabok, amerikaiak és Európai Unió összes tagállama azon töri a fejét, hogy hogyan szerezze meg ezt a csodaföldet. Ma már a médiarendszerű agytompítással teszik ezt. Nem kell sokat tenned neked, mindössze csak olvasni egy kicsit mind innen, mint az említett honlapokból és a világ meg fog változni és ismét magyaroké lesz Magyarország!

Testvér- és társoldalaink

ajha.jpg

Kérdésed van? Tedd fel ide:

magyarerdek@indamail.hu

Friss topikok

Hirolvasó

AZ EURÓÖVEZET ÁLLAM-, ILLETVE KORMÁNYFŐNEK NYILATKOZATA

2011.12.13. 00:10 :: Önellátó

Előbb nyisd meg ezt és nézz rá egy pillantásra: http://www.consilium.europa.eu/uedocs/cms_data/docs/pressdata/HU/ec/126670.pdf

Nem kell sokat lapozni, hogy észrevegyük amit észre kell venni.
Már az első oldalon szembetalálkozunk a szép kis szemecskével ami a háttérhatalom kedves kis jelképe. Hát nem nagyszerű?

Kezdjük el olvasni. A 2. oldal a monetáris unió azaz a jelenlegi Európai Unió megerősitéséről ir. Az első 2 pontot hagyjuk figyelmen kivül. Lássuk a harmadikat.
Idézem: "...az euróövezeti tagállamok új egyezséget kössenek, amely határozott politikai vállalásaikat új jogi keretbe foglalva, ambiciózus, közös szabályokban ölt testet."
Az euróövezeti szót szépen ki is pöckölhetjük a mondatból, mert Magyarországnak is benyújtották ezt, amihez kell az ő aláirása is. Azt mondták, ha mi nem irjuk alá akkor kimaradunk. Na de mind 1, értelmezzük a szöveget.
Mit is mond ez a kis szöveg? A tagállamok elveszitik politikai szuverenitásuk egy részét, tehát nagyobb beleszólása lesz Brüsszelnek egy adott állam ügyeibe mint jelenleg.
Még, jó hogy tanultam földrajzból, mi az a monetáris unió. Maradjunk annyiba, hogy a gazdasági unió legmagasabb szintje és közös pénzel rendelkeznek, mint jelen esetben az Euró (és majd Észak-Amerikában az Amero).
Nos, ugye emlitettem, hogy elveszti politikai függetlenségüket, tehát létrejön egy ún. "politikai unió" ami a legmagasabb szintű regionális gazdasági integráció, tehát pl.: EU.
Mi is a politikai unió? A politikai unió az elméleti kutatások szerint az integrációs folyamat legmagasabb foka. A politikai unió keretei között már nem csak a tagállamok gazdasági rendszere, hanem a politikai intézményei is összefonódnak. Egyes vélemények szerint ekkor már maguk az önálló államok is megszűnnek, és az egyes nemzetállamok helyére az unió egységes politikai szerveződése lép. Tehát magyarra forditva: Létrehozzák az Európai Egyesült Államokat, amellyel megszűnnek létezni a nemzetállamok, Pl.: Németország, Franciaország, Spanyolország, Lengyelország, Magyarország stb...
DE! Csak akkor, ha aláirja a kormányfő, jelen esetben Orbán Viktor ezt a megállapodást. Mint tudhatjuk Viktor nem mondott le az ország szuverenitásáról (nem irta alá a papirt), úgyhogy még van esélyünk, hogy MO. ne legyen USE. Ha mégis megtörténik mindez, a magyarságnak vége.
Reménykedjünk Orbánba, hogy nem akarja elvesziteni kormányfői posztját, lesz annyira önző, hatalomvágyó, hogy nem irja alá azt a fránya papirt.

És csak az első két oldat tanulmányozta az érdekvédelmi egyesület.

Innentől már csak egy valami segithet rajtunk. Egy imádság:
ISTEN, ÁLDD MEG A MAGYART
JÓ KEDVVEL, BŐSÉGGEL,
NYÚJTS FELÉJE VÉDŐ KART,
HA KÜZD ELLENSÉGGEL;
BAL SORS AKIT RÉGEN TÉP,
HOZZ REÁ VIG ESZTENDŐT,
MEGBŰNHŐDTE MÁR E NÉP
A MÚLTAT, S JÖVENDŐT!

Kövess minket Facebookon is!
Magyarok Érdekvédelmi Egyesülete 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarerdek.blog.hu/api/trackback/id/tr263459209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása