Mi a Magyar Érdekvédelmi Egyesület hivatása?

Érdekvédelmi gyűjtőblog

Sokan tudhatják már, hogy létezik egy háttérerő ami minden erejével azon van, hogy a magyar népséget kiirtsák és ők lakhassák ezen Édenkertet amelyen minden igaz magyar él. Sajnos egy részét sikerült nekik megszerezni. Ezt a bukást nevezzük Trianon-nak aminek hallatán felháborodunk. A zsidók, arabok, amerikaiak és Európai Unió összes tagállama azon töri a fejét, hogy hogyan szerezze meg ezt a csodaföldet. Ma már a médiarendszerű agytompítással teszik ezt. Nem kell sokat tenned neked, mindössze csak olvasni egy kicsit mind innen, mint az említett honlapokból és a világ meg fog változni és ismét magyaroké lesz Magyarország!

Testvér- és társoldalaink

ajha.jpg

Kérdésed van? Tedd fel ide:

magyarerdek@indamail.hu

Friss topikok

Hirolvasó

Jogász a devizahitelesekről

2012.03.01. 20:46 :: Önellátó

A jogász hölgy által szépen össze van foglalva a bankok zsarnokoskodása. Azonban nagyon óvatosan közeledjetek minden ilyen ügyvédi szervezet, csoportosulás irányába, mert napjainkban sokszor a segítő szándékúnak látszó jogászok, csak a pénzért és a hírnévért ajánlkoznak a segítségre. Lásd Rutner György esete Stol Andrással. Na jó itt a vérségi kötelék is közre játszott, mert mind a ketten zsidók.

A film végén ajánlanak egy linket, ahonnét letölthető egy 50 oldalas dokumentum. Annak a záró részében például egy olyan embert nevez meg segítségül, aki az M1-en szerepel, Széchenyi Hitelszövetség Elnöke, így sejthető, hogy a háttérhatalommal áll kapcsolatban. Barabás Gyula Széchenyi Hitelszövetség elnöke.

Óvatosan és fenntartással kezeljétek az ilyen kezdeményezéseket.

Az írásban szereplő információkat, esetleg egy normális ügyvéd segítségével (remélhetőleg még létezik olyan) fel tudod majd használni, a hitelekkel kapcsolatos problémáidban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarerdek.blog.hu/api/trackback/id/tr994282411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása