Mi a Magyar Érdekvédelmi Egyesület hivatása?

Érdekvédelmi gyűjtőblog

Sokan tudhatják már, hogy létezik egy háttérerő ami minden erejével azon van, hogy a magyar népséget kiirtsák és ők lakhassák ezen Édenkertet amelyen minden igaz magyar él. Sajnos egy részét sikerült nekik megszerezni. Ezt a bukást nevezzük Trianon-nak aminek hallatán felháborodunk. A zsidók, arabok, amerikaiak és Európai Unió összes tagállama azon töri a fejét, hogy hogyan szerezze meg ezt a csodaföldet. Ma már a médiarendszerű agytompítással teszik ezt. Nem kell sokat tenned neked, mindössze csak olvasni egy kicsit mind innen, mint az említett honlapokból és a világ meg fog változni és ismét magyaroké lesz Magyarország!

Testvér- és társoldalaink

ajha.jpg

Kérdésed van? Tedd fel ide:

magyarerdek@indamail.hu

Friss topikok

Hirolvasó

Orbán homokozó tágítási kísérlete

2012.02.16. 15:55 :: Önellátó

Nos, Viktort lehet megtapsolni, amiért láthatóan szembe megy a központi hatalom akaratának, vagy lehet kifütyülni, amiért túl aprócska lépésekkel teszi, mondhatnók, annyit ér az egész, amivel próbálkozik, mint a halottnak a csók, mikor például az egész adósságunk jogtalan, és nyilvánvalóan visszafizethetetlen...
ki-ki foglaljon állást ízlése és politikai szimpátiája szerint, de arra mindenképpen érdemes kihasználni ezt a mostani levelezési fiaskót, hogy megértsük végre, hogyan is, milyen mechanizmusok segítségével működik a "Birodalom"!



A "Birodalom", ugye hivatalosan, a valóságban, nem egy létező dolog. A "Birodalom" csak a messzi-messzi galaxisban létezik, ahol fekete és fehér csuhás hősök lézerkardokkal csatáznak, és kicsi, zöld csomós fülű űrlények több megatonnás űrhajókat raknak odébb pusztán a gondolatuk erejével.
Ott persze létezik egy Birodalom, de az ugye egyrészt nagyon-nagyon messze van, ráadásul csak a képzeletedben, tehát semmiképpen sem a valóságban!

Nos, azért jó, amikor ilyen levelek nyilvánosságra kerülnek, mert így végre kézzel fogható bizonyítékokat kapunk mindarra, amiről most már jó és ideje jó sokan beszélnek, de minden egyes alkalommal összeesküvés-elmélet gyárosnak vagy mentálisan hendikeppesnek titulálják őket, és a közszolgálati TV-k 300 méteres körzetéből hatóságilag ki vannak tiltva.

Én azt mondom, használjuk ki az ilyen, adódó lehetőségeket, hogy felébresztgessük velük végre azokat, akik még mindig a televízió előtt ülnek, és arról vitatkoznak, hogy ez a párt ilyen ügyes, meg az a párt olyan gonosz... az ilyen események, mint a mostani, egy nagy pohár hideg vizet kellene öntsön az arcukba!

A mindenkori magyar miniszterelnöknek és a magyar kormánynak van egy nagyon korlátozott kis játéktere, egy kis homokozója, amin belül tevékenykedhet, de abban a pillanatban, amikor ki akarna onnan nyúlni, mondjuk mert meglátott egy szép piros vödröt oldalt, és szeretné esetleg használni, akkor rögtön jön az óvónéni és jól rácsap a kezére, hogy abból megtanulja...

Értsük már meg végre, hogy a parlamentáris demokrácia egy show-műsor, pontosan úgy ahogy a Dallas, amiben Jockey minden héten eljátssza a rossz fiút, Bobby pedig a jó gyereket, és heves szócsatákat vívnak egymással. Ugyanígy a parlamenti közvetítéseken az egyik párt eljátssza a hatalmon lévőt, és mindenféle "intézkedéseket" hoz, míg az ellenpárt eljátssza az "ellenzék" szerepet és mindent hevesen kritizál, anélkül, hogy elolvasná, mi az, majd 4 évente szerepet cserélnek, és aki eddig "kritizált", az most "kormányoz", aki pedig "kormányzott" az mostanól "kritizál".

Ez az egész egy show-műsor a kedves közönségnek, mert hogyan is kormányozhatna az, aki semmilyen körülmények között nem szólhat bele például a "Magyar" Nemzeti Bank döntéseibe. Márpedig most végre világosan látszik, hogy a mindenkori magyar kormány, legyen az akár hány százalékkal megválasztva, teljesen mindegy, akkor sem szólhat bele a hazai jegybank tevékenységébe, mert azzal "elvenné annak a függetlenségét".

És ebbe most inkább nem is nagyon mennék bele, mert félek, hogy csúnya szavak is kicsúsznának, ha erről a "függetlenség"-ről kellene beszélnem. Mert ugye hogy is nevezheti valaki "függetlennek" azt, akit Brüsszelben vagy Basel-ben neveznek ki, és "függőnek" azt, akit Magyarországon, hogyan lehetnek képesek ilyen gátlástalan szóháborút vívni az emberi elme ellen?! 
Mint ahogy a híreket is "a Független Hírügynökség biztosította", stb.
Amit Rothschild báró üzemeltet, az minden esetben "független", amit bárki más, az kérem NEM AZ, azt "függetleníteni" kell (a bárki mástól). De mielőtt szétvet a méreg, inkább ugorjunk!

Szóval, hogy is működik ez a homokozó. A jelenlegi eseményeken keresztül megérthetjük végre hogyan működik a láthatatlan hatalom. Sokan azt hiszik, amikor valaki "bábkormány"-ról beszél, hogy ott a vezetőknek meg van mondva pontosan mit kell csinálniuk, és szó szerint madzagon mozgatják őket, de ez ebben a formában nyilván nem igaz. Ők csupán kapnak egy kis homokozót, amiben játszhatnak,  ha akarják például átnevezhetik az utcákat és a tereket, vagy eldönthetik, mi legyen a neve az új adónak, amivel elszedik a lakosság még esetleg megmaradt kis tulajdonát, hozhatnak ők annyi intézkedéseket, amennyit csak akarnak, mindaddig, amíg azoknak lényegi hatása nincs az ország ügyeire, csak akkor kell a kezükre csapni, ha netán olyasmihez akarnának nyúlni, aminek van valami tényleges kihatása.
Sok aggodalomra persze nincs ok, legtöbben persze úgysem vetemednek ilyesmire, hisz túlságosan leköti minden idejüket a pénzek kitalicskázása, de ha valaki esetleg mégis nyúlkálni próbál...

Na akkor jön először az ejnye-bejnye (amit most látunk), ha netán az se segít akkor az 5-600 forintos euró, és ha még az se segít, akkor azon se lennék meglepve, ha a körúton IFOR katonák jelennének meg, hogy visszaállítsák a magyar demokrácia intézményét, és biztosítsák a "független" intézmények "függetlenségét". Mint Irakban vagy Líbiában...

Hát így működik a Birodalom, most már legalább látjuk!

"Adjátok kezembe egy nemzet pénzkibocsátását,
és nem érdekel ki hozza törvényeit."
Mayer Amschel Rothschild,
a Rotschild bankár dinasztia megalapítója


Ezzel az egésszel kapcsolatban (feltéve, hogy még nem zúztátok össze a TV-t) feltétlenül nézzetek meg egy jó filmet, ami nagyon idevág, ehhez az egész "homokozó" kérdéshez. Ennek a filmnek az a címe, hogy a "13. emelet", és arról szól, hogy a szereplők egy mások által megkonstruált virtuális világban élnek, de közben persze ennek nincsenek tudatában. Ez a virtuális világ értelemszerűen korlátos, tehát az adott város van nekik megkreálva, amiben élnek, azon kívül semmi.
Amikor a főhős egyszer csak úgy dönt, hogy elhagyja a várost és már épp kifelé megy a sztrádán, akkor egy idő után sorra táblák jönnek, hogy "útlezárás", "az út beomlott, kérjük forduljon vissza" aztán ahogy halad tovább a táblák durvulnak, "ÉLETVESZÉLY, azonnal forduljon vissza", stb... És amikor csak nem akar visszafordulni, mert eltökélte magát, hogy megnézi hova vezet az út, akkor pár percnyi vezetés után olyat lát, amin bizony eléggé meg kell hogy döbbenjen...

A világ nincs is elkészítve a homokozón túl!




De miért is lenne arra szükség, amikor úgysem mehetsz ki a homokozóból!
Neked úgyis csak annyi az élettered, érted...

Az emberek nagy része nem tudja, és nem is akarja elhinni, hogy egy kis homokozóban van, mert csak nagyon kevés embernek van annyi vér a pucájában, hogy túlhajtson a fenyegető táblákon, és megnézze mi is van a szélén, pontosabban, hogy a szélén túl nincs semmi...
a legtöbben visszafordulnak és maradnak a kis homokozójukban, amikor első alkalommal egy kicsit jobban rájuk szólnak...

Nos, 
mindenesetre kíváncsian várom, Viktor hányadik táblánál veszi észre magát, és fordul vissza...

* * *
Tóth Bálint egyébként nemrég kiváló előadást tartott ebben a témában, pontosan a Birodalom működéséről, szeretném ajánlani mindenki figyelmébe, akit részleteiben is érdekel, hogyan működik ez az egész.
Az előadás egyébként még a levél ügyek kirobbanása előtt hangzott el, csupán a sors iróniája, hogy néhány napra rá kézzelfogható bizonyítékokat is prezentál, hogy ne lehessen többé az ilyesmit holmi "elméleteknek" nevezni...
Forrás: Piros Pirula Projekt

Kövess minket Facebookon is!
Magyarok Érdekvédelmi Egyesülete 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarerdek.blog.hu/api/trackback/id/tr224105024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása