Mi a Magyar Érdekvédelmi Egyesület hivatása?

Érdekvédelmi gyűjtőblog

Sokan tudhatják már, hogy létezik egy háttérerő ami minden erejével azon van, hogy a magyar népséget kiirtsák és ők lakhassák ezen Édenkertet amelyen minden igaz magyar él. Sajnos egy részét sikerült nekik megszerezni. Ezt a bukást nevezzük Trianon-nak aminek hallatán felháborodunk. A zsidók, arabok, amerikaiak és Európai Unió összes tagállama azon töri a fejét, hogy hogyan szerezze meg ezt a csodaföldet. Ma már a médiarendszerű agytompítással teszik ezt. Nem kell sokat tenned neked, mindössze csak olvasni egy kicsit mind innen, mint az említett honlapokból és a világ meg fog változni és ismét magyaroké lesz Magyarország!

Testvér- és társoldalaink

ajha.jpg

Kérdésed van? Tedd fel ide:

magyarerdek@indamail.hu

Friss topikok

Hirolvasó

A pártok háttere

2011.11.28. 12:29 :: Önellátó

Jobbikot és a Gárdát ugyanaz a zsidó kéz hozta létre és irányította, használta fel mindvégig erre a célra, mint ami az MSZMP-t, MSZP-t, SZDSZ-t, MDF-et, FIDESZ-KDNP-t, LMP-t.

És a gúnyhatárainkon túli pártokat is mozgatta, s a kezdetben nemzetinek induló szervezetek zömének irányítását is idővel átvette. Így a Jobbik-zsidók (nem a tudatlan jószándékú szavazó-birkák) a Fidesz-zsidók (nem a tudatlan jószándékú szavazó-birkák) szócsöveként működik most is, előkészítve a terepet a Nagy Terv megvalósításához. De mi is a terv?

Morvai, aki szintén zsidó-ügynök éppen most jelentette ki, hogy EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK épülnek, s talán az sem véletlen (mert ilyesmi nincs), hogy Vona sem vonakodott nem a szavazói körében megünnepelni az 56'-os forradalom emléknapját, amit szintén a zsidók robbantottak ki, szintén a jelenlegi helyzetek is megfelelő nemzetközi célzattal, Suez-Magyarország központi konfliktussal.

 

(Forrás: Magyar Királyi Hírlap ( www.mkh.valosag.net ))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarerdek.blog.hu/api/trackback/id/tr403418219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása